Ut på kongletur

Nå er tiden for å gå ut og plukke kongler. Det finnes mange ulike typer og de er alle supre å bruke i dekorasjoner eller i morsomme aktiviteter med barna. De er flotte å bruke som de er, men man kan også male eller dekorere dem. For de av dere som liker å lage høstdekorasjoner og julepynt er det verdt å ta seg en kongletur nå.

Når du kommer hjem med konglene kan de være både fuktige og ha små insekter ombord. Jeg pleier å skylle av konglene og tørke dem i ovnen for å bli kvitt småkryp. Legg konglene på et bakepapir, spre dem utover og putt dem i en forvarmet ovn på 100 grader i ca. en time. Se til konglene så de ikke blir stekt/brent. Etter avkjøling vil konglene være klare til bruk eller lagring.

Nedenfor har jeg valgt ut noen tips til dekorasjoner du kan lage. Ved å klikke på bildet kommer du til siden hvor jeg fant dem, alle har gode beskrivelser og bilder om hvordan det lages.

Lage konglekrans
Lage konglekrans
Dekorere kongler
Dekorere kongler
Filtkongler
Filtkongler

Nytt fra sponsorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *