Vinterkos på balkongen

garnhjerte

Vinteren er en fin tid til å planlegge hvordan du ønsker at balkongen skal se ut og hva den skal brukes til når varmegradene kommer. Det er kanskje enda litt tidlig å begynne med såing, men det er et flott tidspunkt til å lage din egen interiørdekor. Du kan fint bruke balkongen selv om det er kaldt ute, du trenger bare det rette tilbehøret for å gjøre balkongen komfortabel og innbydende.

Strikke

Finn frem strikkepinnene og ullgarn i dine favorittfarger. Selv et pledd i kun rettstrikk kan bli et kult og nyttig tilbehør på balkongen ved å bruke flotte farger. Du kan også strikke putetrekk og sitteunderlag til å ha i stolene.

ullpledd
Hjemmestrikket ullpledd i rettstrikk. Foto: Nina Falck-Andersen

Ikke bare får du en balkong som skiller seg ut fra andres, men du får balkonginteriør som passer din stil og matcher det du har på balkongen. Ullprodukter er flott nå om vinteren og tidlig på våren.

Strikkede puter
Stilige puter med herringbonemønster. Foto: Knit At Home

Hekle

Det meste som kan strikkes kan også hekles, om dette er noe du foretrekker å gjøre. Hvis du ikke får kjøpt akkurat den oppskriften du er på jakt etter, finnes mye inspirasjon og gratis interiøroppskrifter på nett.

Hekleputer
Heklede puter. Foto: Sandnes Garn

Varm drikke i koppen og en god bok i fanget er nå alt du mangler for å oppleve ekte vinterkos på balkongen.

Nytt fra sponsorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *