Solcellebelysning på balkongen

solcelle

Det er ennå litt mørkt ute og da hjelper det godt på humøret og stemningen med lys og lamper på balkongen. Solcellelamper kommer i utallige størrelser, fasonger og farger, det finnes med andre ord noe til enhver smak. Disse lampene kan gi deg glede utendørs hele året, både til spiseplassen, som fin dekorasjon til fest eller hva du helst bruker balkongen til.

Vi har funnet noen flotte solcellelamper du kan pynte balkongen din med. La deg bli inspirert.

 

eva solo solcellelamper
1. Sunlight pendel solcellelampe gjør spiseplassen ekstra koselig og fin. 2. Sunlight lampe med spyd blir flott i blomsterkassen. Foto: evasolo.com

 

1. Dekorativ solcelledrevet lysslynge fra Northlight. Like flott til jul som til sommerfesten. Foto: Clas Ohlson. 2. Partylyskjede blir fin på balkongen, året rundt. Kan dekorere planter, rekkverk eller henges opp. Foto: Lampegiganten

 

konstsmide
1. Genova solcellelampe. 2. Assisi bordlampe kommer i flere farger og gir koselig stemning på bordet. Foto: Konstsmide

 

norgesglass med solcellepanel
Norgesglass med solcellepanel kan du fylle med ulike typer dekorasjoner, lampen kan da pyntes etter årstidene eller til spesielle anledninger. Lampen blir enkel å tilpasse din smak og den gjør seg like bra på bordet som til å henge opp. Foto: Norgesglasset.no

Nytt fra sponsorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *