Sommerbalkongen før og etter

Balkongen var ikke gjort mye med siden eieren flyttet inn for flere år siden. Den var upersonlig og lite brukt. Målet var å lage en balkong som fungerte både i hverdagen – som et avslappende sted å hente seg inn etter en dag på jobben – og et sted hvor man kunne invitere med seg gjester ut, en forlengelse av stuen.

FØR: Balkongen var lite brukt og det hadde samlet seg støv og skitt over lengre tid. Møblene var slitte og misfarget. Foto: Nina Falck-Andersen

Det første som ble gjort var å tømme balkongen og vaske bort pollen, fugleskitt og stygge merker som var dukket opp over tid. Etter vaskingen var det klart for nye møbler. Vi valgte Fiesta solstol med flere innstillinger som er god å slappe av i. Her kan man nyte en kald drikk eller en spennende bok. Føttene ligger behagelig på Chico krakken. On the move bordets topp kan løftes av og bli brukt som brett til å bære godsaker fra kjøkkenet til balkongen. Alle møblene er laget for å tåle utendørsbruk.

ETTER: Balkongen har nå fått en mer personlig stil. Lysslyngen gir koselig stemning om kvelden. Foto: Nina Falck-Andersen

I helgene er det ofte sammenkomster og fest. Møblene vi har brukt er lette å flytte på og tar ikke mye plass. De kan eventuelt slås sammen for å få mest mulig gulvplass til gjestene. Vi valgte å bruke våre Elhopotter som festes på rekkverket. På denne måten kommer drikke og snacks i en praktisk høyde, det tar ikke opp gulvplass og trekker folk ut på balkongen. Balkongen blir en naturlig del av stuen. Den største potten er fylt med isbiter for å holde drikken god og kald. I den mindre potten har vi fylt potetgull.

Ikke alle er like interessert i blomster, men en blomsterpotte kan brukes til så mangt. Foto: Nina Falck-Andersen
Blomsterpottene er laget til å ha på rekkverket. Fungerer like godt som serveringsfat. Foto: Nina Falck-Andersen

Nytt fra sponsorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *