Smarte løsninger for liten plass!

I disse dager er ferien i full gang for de fleste, og med det høysesong for å nyte det gode liv på balkongen. Det vil si, dersom du ikke har reist bort. Her kommer i hvert fall tips til hvordan du kan få maksimalt ut av din lille oase. Med værgudene på vår side, varer sesongen et godt stykke utover høsten, så det er ennå ikke for sent å forbedre og optimalisere uteplassen.

Har du ikke mulighet til å dra til Paris, sier du? Da får Paris komme til deg. Med enkle grep får du maksimalt ut av din lille balkong, og til slutt setter du på fransk musikk, kjøper noen croissanter og serverer fersk, deilig kaffe etter behag – og voilà!

Det er som kjent ikke veldig stor plass som kjennetegner en gjennomsnittelig balkong. Derfor gjelder det å benytte seg av gode løsninger, for å få mest mulig ute av de få kvadratmeterne du faktisk har. Et hett tips er derfor å tenke seg godt om og være litt ekstra smart når du velger møbler.

De sammenleggbare og mobile

Alle former for sammenleggbare utemøbler er helt genialt, for de kan jo bare slås sammen når de ikke er i bruk. Uansett er det alltid smart å ha noen ekstra klappstoler på lur, i tilfelle gode venner plutselig stikker innom en fin sommerkveld. Det samme gjelder bord med en ekstra klaff, som kjapt kan slås ut når det kommer gjester. Eller når du skal spise en stor, bedre frokost sammen med familien. Da er det jo greit å ha plass til alle godsakene. Alternativt kan du ha et lite, mobilt avlastingsbord lett tilgjengelig.

Praktiske klappstoler i metall, som raskt kan slås sammen når de ikke er i bruk. Pris kr 850 per stykk, og du finner de i webshopen her.
Stilig og praktisk avlastingsbord, i mange farger, som er enkelt å flytte rundt på. Bordet koster kr 2095, og kan bestilles her

De fastmonterte og nedfellbare

Et annet smart tips er møbler du skrur fast i veggen, slik som en liten stol, benk eller bord, og som enkelt kan slås opp eller felles ned ved behov. Velger du denne typen utemøbler slipper du også alt styret med bord- og stolbein som alltid er i veien, og som i tillegg stjeler en del av plassen.

Solid klappsete i teak og rustfritt stål, kr 2395, som du finner i webshopen her.

 

Sammenleggbart bord i metall med blomsterkasse øverst, som kan festes direkte på rekkverk eller vegg. Det smarte bordet koster kr 3250, og kan bestilles i webshopen her

Flerbruksmøbler

Selve rosinen i pølsa er møbler med flere bruksområder. Slik som en kasse med lokk, som både kan brukes som sittebenk og oppbevaring av stolputer, pledd og den slags. Eller hva sier du til et kombinert spisebord og tørkestativ? Da får du virkelig utnyttet plassen til det fulle.

Smart 2-i-1 bord som altså kombinerer spisebord til fire og tørkestativ. Bordet er laget i teak, koster kr 3900, og kan bestilles i webshopen her.

God ferie alle sammen!

PS! Vi er plutselig tilbake med flere balkongtips, så følg med, følg med for neste episode! 😉

 

Nytt fra sponsorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *